TNL Arad a participat la Şcoala de Vară „Welcome to the future”
21.09.2021



         Membrii organizaţiei de tineret a PNL Arad au fost în acest weekend la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal „Welcome to the future” organizată la staţiunea Venus de pe malul mării. La acest eveniment au participat peste 800 de tineri din toată ţara. Li s-au adresat tinerilor liberali preşedintele PNL, Ludovic Orban, preşedintele TNL România, Mara Mareş, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu şi primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu.
         „A fost o experienţă frumoasă din care am deprins cunoştinţe noi. Tineretul Naţional Liberal a demonstrat încă o dată că este cea mai puternică organizaţie de tineret din România. Am avut parte de un program bine organizat şi am participat la cursuri ţinute de persoane profesioniste în domeniul lor de activitate, care cu siguranţă ne vor fi de folos în viitor. De asemenea, mesajul adresat tinerilor de către liderii partidului ne încurajează să luptăm pentru visurile noastre, dar în primul rând pentru ţara noastră, deoarece în organizaţia de tineret se formează liderii de mâine”, a declarat preşedintele TNL Arad, consilierul judeţean Patricia Dinga.

         „Tinerii liberali au dezbătut în acest weekend, la Școala de Vară «Welcome to the Future», teme precum libertatea individuală și antreprenorială, modernizarea administrației și schimbarea mentalităților, atitudinea cu care trebuie luate măsurile cele mai bune pentru comunitate și despre cum poate exista o relație de succes între piața liberă și decidenții din politică și administrație. Workshop-urile au fost susținute de invitați cu renume internațional”, a transmis preşedintele TNL România, Mara Mareş.

         Delegaţia arădeană a fost formată din 16 tineri: Patricia Dinga, Irina Onescu, Mihai Paşca, Denis Bot, Iulian Marinache, Cătălin Filea, Darius Bozeşan, Rebeka Bene, Alisa Patko, Vasile Groza, Gică Daniel, Cristian Ciocan, Alexandru Şerba, Romescu Nicolae, Adrian Cosilcov şi Francisc Draginov. Participarea în cadrul Şcolii de Vară a TNL s-a realizat respectându-se toate normele de siguranţă, participanţii fiind obligaţi să prezinte dovada vaccinării sau un test valid care atestă că participantul nu este infectat cu virusul COVID-19.