Teste neconcludente la UTA. Mai mulți jucători suspecți de COVID
18.02.2021

Meciul de luni dintre UTA și FC Botoșani se află în pericol. Pentru mai mulți jucători ai echipei UTA, testele PCR efectuate ieri au avut verdict ”neconcludent” astfel că aceștia vor fi retestați în cursul zilei de astăzi. Până atunci, clubul a luat decizia ca toți membri echipei să intre preventiv în izolare și, evident, activitatea să fie suspendată.

Reamintim că deja UTA are mai multe cazuri confirmate de COVID: întreg stafful tehnic în frunte cu antrenorul Laszlo Balint, cu excepția antrenorului de portari, Gabi Vasiliu, plus jucătorii Cristian Bustea, Simo Roumpoulaku, Florin Iacob și Alexandru Benga. 

În cazul în care și alți jucători sunt depistați pozitiv, meciul cu FC Botoșani ar putea fi amânat. Cum însă regulamentul permite o singură amânare, UTA ar fi în continuare într-o situație dificilă la meciul următor, de sâmbăta viitoare de la Mediaș, meci în care însă ar putea conta pe aportul antrenorului Laszlo Balint și al jucătorului Cristian Bustea. De asemenea până atunci ar putea fi puși pe picioare și jucători care în acest moment nu se antrenează la capacitate maximă din cauza unor probleme medicale de altă natură, cum ar fi Alexandru Albu și Erico da Silva.