Teste la foc continuu în Spitalul Județean Arad
04.08.2020

Laboratorul Spitalului Judetean de Urgenta Arad lucreaza la foc continuu pentru a realiza teste COVID-19 pentru pacientii din spital, pentru personalul medical dar si pentru cererile care vin de la aradenii care doresc sa plece in vacanta.
Munca in laborator nu este usoara. Numai sa stai echipat corespunzator pe timp de vara, este foarte greu. Plus ca volumul de munca este mare si de multe ori, cei din laborator se lupta cu un alt dusman nevazut in afara de virus si anume, timpul.

Numai in cursul zilei de ieri au fost efectuate 360 de teste COVID-19, motiv pentru care managerul interimar al SCJU Arad, Florina Ionescu, a multumit echipei din cadrul spitalului.

In ultimele 24 de ore au aparut vesti bune. 20 de pacienți au fost externați, vindecați, in cursul zilei de ieri de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.
La această oră sunt internați 182 de pacienți infectați cu virusul SARS CoV-2, dintre care 12 pe Anestezie și Terapie Intensivă.
De la începutul pandemiei și până în prezent, de pe secțiile COVID-19 ale spitalului au fost externați, vindecați, 706 pacienți.