Târgul Florilor, organizat de CJA, 15-23 aprilie
13.04.2022
Târgul Florilor deschide seria acțiunilor estivale, organizate de Consiliul Județean
Impreună cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Arad,CJA organizează Târgul Florilor, eveniment ce se va desfășura în perioada 15-23 aprilie.

Deschiderea oficială a Târgului Florilor va avea loc vineri, 15 aprilie, la ora 11.00. La Târg vor fi prezenți 24 de expozanți, dintre care 15 cu flori, 5 cu lavandă și produse din lavandă, doi cu produse artizanale din lemn și nuiele, unul cu cactuși și unul cu pitici de grădină. Orarul târgului va fi zilnic, între orele 10.00-22.30, în perioada 15-21 aprilie, iar în 22 (Vinerea Mare) și 23 (Sâmbătă Paștilor) târgul va funcționa în intervalul orar 10-16.


. Prin târgurile pe care le organizăm, dorim să impulsionăm producătorii arădeni, să creăm o punte între acești producători și cetățenii municipiului. Consiliul Județean pregătește arădenilor diverse evenimente, atât în municipiu, cât și în județ, într-un calendar cultural și turistic care cuprinde târguri, spectacole de teatru, concerte și alte oferte turistice”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.