Târgul Confort Construct & Instal se va desfăşura în acest an, în perioada 8-10 aprilie, la Expo Arad
09.03.2022

Confort Construct & Instal este cel mai important eveniment de construcții, instalații și decorațiuni din Vestul României.

În cadrul târgului vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții folosite pentru proiectarea, construcția, renovarea sau modernizarea construcțiilor civile și industriale, decorațiuni interioare și mobilier, instalații sanitare, termice și electrice, echipamente de climatizare și condiționare a aerului, tehnologii și echipamente de producere apă caldă și energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii și echipamente de pază și protecție.

Anual, târgul adună peste 80 de firme din România şi Ungaria, şi este vizitat de peste 4.000 persoane, specialiști, agenți economici și public larg.

În aceeaşi perioadă, se va desfăşura şi Târgul Primăverii, în cadrul căruia vor fi expuse flori, amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină, bunuri de larg consum, mobilier si decorațiuni, produse handmade, jucării, articole hobby si oferte turistice

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.