Succes în primul amical din Turcia!
05.02.2020

UTA continuă seria victoriilor în partidele de verificare. După 7-0 cu UTA U19, 5-1 cu Progresul Pecica și 3-1 cu Crișul Chișineu Criș, arădenii s-au impus astăzi și în primul amical pe tărâm străin. Laszlo Balint și echipa sa au înfruntat de la ora 16:00, ora României, Racing Club Union, o formație din prima ligă luxemburgheză.

În primul mitan, Romario Moise, din penalty, și Vali Buhăcianu au punctat pentru UTA, care a început în formula: Iacob-Tomozei, Melinte, Ilie, Simo-Oroian, Moise, Isac, Bustea-Ioniță, Buhăcianu. Tehnicianul UTA-ei a operat modificări în primul 11 treptat, iar pe gazon și-au mai făcut apariția Miculescu, Jebari, Crișan, An. Rus, Pușcaș, Ciucur, Ursu, Bolboașă, Pașcu, Vulturar și Gavrilă. Același Buhăcianu a realizat dubla în repriza secundă, iar oaspeții au redus din handicap în minutul 68, după o intervenție bună în prealabil a lui Bolboașă. 

S-a terminat 3-1 pentru ”Bătrâna Doamnă” care se pregătește de o nouă partidă amicală pe data de 8 februarie contra ucrainienilor de la Yenysey Krasnoyarsk. Au fost primele minute ale căpitanului Ciprian Rus din acestă pauză competițională, după ce a ratat startul pregătirilor din pricina varicelei. 

Foto: uta-arad.ro