Strategia hoţului
18.09.2019

Ieri seară, după ora 20.00, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu a fost alertat de strigătele unei femei, care anunța faptul că i-a fost sustras din poșetă portmoneul cu acte și bani. În acel moment jandarmii au observat un tânăr ce alerga de-a lungul unei străzi din municipiu. S-a trecut la urmărirea persoanei suspecte și în scurt timp a fost imobilizată. 

 În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că, bărbatul în vârstă de 21 de ani, a observat o femeie care se chinuia să transporte mai multe bagaje și un cărucior în care avea un copil și s-a oferit să o ajute până la o stație de autobuz. Pentru fapta sa, femeia a decis să-l recompenseze cu o sumă de bani pe care i-a scos din portmoneu și i-a oferit acestuia. Bărbatul a observat că în portmoneu sunt mai mulți bani și profitând de un moment  de neatenție din partea femeii, i-a sustras portmoneul în care avea 950 lei, după care  a luat-o la fugă. 

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de < furt>, iar portmoneul cu întreg conținutul a fost restituit victimei. 

În continuare fac cercetări în acest caz.