Știri Arad! Accidente grave cu bicicliști!
25.05.2019


UPDATE. Astăzi, în jurul orelor 13:45, un arădean de 31 de ani a condus un autoturism pe D.J. 682C, sensul de mers Vladimirescu - Horia, iar la un moment dat a efectuat o manevră de depășire, nepăstrând o distanță laterală suficientă accidentând mortal un biciclist de 46 de ani, din Vladimirescu. În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Se efectuează cercetări s.a.s.i. de ucidere din culpă, fiind dispusă recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei și luării de măsuri legale și în acest sens.



Accident grav pe DJ 792, în direcția Arad-Ineu. Un șofer a izbit un biciclist pe care l-a proiectat pe carosabil, iar mașina a plonjat apoi în șanț. Șoferul este la această ora încarcerat, iar biciclistului i se efectuează manevre de resuscitare. Un echipaj al Detasamentului Ineu, 1 SAJ a invervenit, iar mai apoi s-a cerut intervenția unui elicopter. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD terapie intensivă mobilă de la Detașamentul Arad. 

 Elicopterul a preluat pacientul din autoturism și pleacă la Timișoara iar SMURD Tim biciclistul și a plecat către  UPU  Arad.

Accident rutier și între Horia și Siria. 2 bicicliști loviți de autoturism. Intervine SMURD Vladimirescu și 1 SAJ tip B. Din primele informații unul dintre bicicliști este decedat, decapitat, celalalt în stare stabilă, I se acordă îngrijiri medicale.

Un eveniment grav, la Secusigiu, petrecut tot sâmbătă. Un bărbat a condus un autoturism și a accidentat mortal o femeie de aprox 70 de ani, care se deplasa de bicicleta. In eveniment a mai fost implicat încă un pieton, care se deplasa pe marginea drumului. A fost solicitat elicopterul SMURD.