Stand Up 4 la Arad!
06.02.2020

În prag de Valentine`s  Day e roast de comedie. Ne adunăm aicișea să ne dăm în stambă, unii mai mult, alții mai puțin, în funcție de cât ne permiteți și voi.

Cifra magică a serii va fi 4:4 numere de standup, gașcă de minimum 4 persoane (cumperi 3 bilete și al 4-lea îl primești de la noi, că ești de treabă).

Când? 13 februarie, ora 20:00, Curtea Veche

**************************************************************************
Câteva rânduri în caz că te întrebi de cine/cu cine vei râde:
Sergiu Mirică: Un tânăr ce a urcat rapid în ierarhia stand up-ului romînesc, cu apariții în turneele Ceva Mărunt, bine cunoscutele episoade din Râzi ca prostu’, The Open Mic Show, cât și multe alte showuri la Comics Club, pregătește un număr de calitate pentru publicul dornic de participa la un standup comedy reușit.
Bogdan Drăcea: Având showuri cu nume ca Bobonete, Teo, Sorin Pârcălab, Vio, Costel, Badea, Cristi Popesco și mulți alții, Bogdan a cucerit capitala României cu foarte multe numere de standup. Acum, se pregătește să cucerească toată țara și a pornit în turneu.

Alex Mocanu: Omul cu o mare experiență în stand up, Mocanu este bine cunoscut pentru stilul său unic de a face oamenii să râdă. Alex a bifat numeroase apariții la emisiunea de profil IUmor, numere cu multe vizualizări pe youtube: Poveștile lui Mocanu, Scuip și ies, Nou în domeniu.

Bogdan Mălăele: Fiul celebrului Horațiu Mălăele, este de asemenea un actor cunoscut în lumea teatrului. Deoarece a simțit nevoia să se dezvolte pe plan professional, Bogdan a abordat și o altă latură: standup comedy. Până acum, a participat la mai multe showuri de Open Mic din București, Mecanicii cu Ionuț Rusu, Andrei Ciobanu, Vio, Mane Voicu și Ioana State și a obținut locul 1 la concursul Stand Up Fest 2019.

Biletele sunt disponibile în format online, pe eventbook.ro. Mai mult, am activat Promoția 3+1 Cadou. Concret, adaugi 4 bilete în coșul de cumpărături și plătești doar 3. Cu al 4-lea facem noi cinste.

De asemenea bilete, se găsesc în format offline: la Curtea Veche.

SpectacolTM