SPRIJIN PENTRU CICLIŞTII DE LA MONDIAL
31.07.2019

O echipă formată din 16 persoane calificate vor participa şi vor reprezenta Aradul la Campionatul Mondial de Ciclism de Anduranţă Paris – Brest - Paris

Acest "monument al turelor de anduranţă" va avea loc in 18 august, iar participarea la Paris - Brest - Paris este condiţionată de obţinerea seriei de brevete locale 200-300-400-600 de km.

Echipa organizatorică locală, RandoROM Arad, pregăteşte în aceste zile logistica pentru participarea celor 16 persoane la Paris – Brest – Paris şi totodată face apel către iubitorii mersului pe bicicletă şi nu numai, să vină în sprijinul acestei iniţiative.
Pe premisa „Aradul la 4 ace la PBP 2019”, organizatorii locali s-au angajat să le ofere participanţilor, prin contracte de sponsorizare sau prin strângere de fonduri, deplasarea unei echipe tehnice pentru a beneficia de suportul necesar (hidratare, odihnă, masaj, grup sanitar, asistenţă mecanică), cazare înainte şi după participare, dar şi un echipament oficial dedicat participării.

Astfel, cu sprijinul La Bottega Beer&Grill şi Flavi&Dia Sound, se va organiza o tură de socializare pe două roţi şi o seară de karaoke, în vederea strângerii de fonduri. Astfel că toţi cei care vor să susţină această iniţiativă, de a împlini cele 16 visuri, sunt invitaţi să se distreze şi să doneze.

Evenimentul caritabil va avea loc duminică, 4 august, cu începere de la ora 17:00, când se va da startul turei în regim de plimbare, din parcarea aflată pe Calea Bodrogului colţ cu strada Pădurii. Tura se va desfăşura exclusiv pe asfalt până în apropierea complexului Zori de Zi şi-napoi. Locaţia de destinaţie finală va fi La Bottega Beer&Grill, unde va avea loc seara de karaoke şi strângerea de fonduri.

Cei care doresc să sprijine acest demers, dar nu ajung la evenimentul de duminică, o pot face donând în contul Asociaţiei Euromediu, cu menţiunea „Aradul la PBP”: 

RO16BACX0000001032996000 (RON)       
RO86BACX0000001032996001 (EUR)