Sprijin pentru bolnavii de COVID-19 tratați la domiciliu
29.01.2021

Cei care luptă cu virusul primind tratament la domiciliu au parte de sprijin suplimentar. În prezent se află în derulare o campanie prin care aceștia vor beneficia gratuit de oxigenatoare şi pulseoximetre. Acțiunea este realizată de Primăria Municipiului Arad împreună cu Asociația "Sfântul Martin" din Arad, Fundația de Ajutor Medical Profilaxis Timișoara și Societatea medicilor de medicină a familiei/medicină generală a judeţului Arad.

"Proiectul pe care l-am inițiat recent se derulează cu succes în municipiu. În calitate de primar şi cetățean al Aradului am donat pentru achiziționarea de oxigenatoare şi pulseoximetre, fiind conştient de necesitatea acestora în tratamentul bolnavilor de Covid 19. Oricare dintre noi putem fi în situația nefericită de a avea nevoie de acestea. Le mulțumesc voluntarilor, medicilor implicați în proiect şi tuturor partenerilor", a declarat primarul Călin Bibarț.

Partenerii proiectului "Împreună salvăm vieți"  sunt Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Universitatea de Vest "Vasile Goldiș"  și Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad însă oricine poate sprijini în continuare aceste demers. În acest scop, Asociația Sf. Martin a deschis la banca OTP filiala Arad, un cont unde se pot face donații: RO06OTPV330001001047RO04.