SPORT ARAD! Eșec la ultimul meci al sezonului
31.05.2019

Știri Arad!  UTA a pierdut și ultima întâlnire a sezonului. În deplasarea de la Mioveni, arădenii au început mai bine duelul, însa David Popa nu a putut fructifica două șanse importante. Ocaziile s-au răzbunat, iar după 18 minute, Măzărache a aparut bine la prima bară și a fructificat în gol un corner executat de Șerban. Până la pauză, Herghelegiu a realizat dubla, în minutele 35 și 43. În actul secund, tot Mioveni a fost echipa mai periculoasă, însă Rădescu, Năstăsie și Coșereanu au ratat ocazii importante. Singurele emoții la poarta lui Croitoru le-a dat Șeroni, care nu l-a putut învinge în două rânduri pe portarul argeșenilor.

UTA se clasează în urma acestui rezultat pe locul 10, însă ar mai putea cădea până pe locul 13, în funcție de rezultatele de mâine din ultima etapă.

Formații:

UTA: Zamfir-Manea(cpt), El Hasni, Șeroni, Gavrilă-Ivan-Costin, Neagu, Melinte(Crăciun), Copaci(Miculescu)-David Popa(Oroian)

Mioveni: Croitoru-Kylien, Beța, Burnea, Stoica-Boboc(Lazăr), Șerban-Herghelegiu, Năstăsie, Măzărache(Coșereanu)-Ișfan(Rădescu) 

Foto: uta-arad.ro