Spectacol la Teatrul de Vară: Maia Morgenstern și Valentin Roșca
15.07.2024

Arădenii sunt invitați miercuri, 17 iulie, de la ora 20:00, la Teatrul de Vară pentru a urmări spectacolul "MIC ȘI-AL DRACUʼ", cu actrița Maia Morgenstern și balerinul Valentin Roșca.


Regie și Coregrafie

Spectacolul este regizat de Maia Morgenstern, iar coregrafia și mișcarea scenică sunt realizate de Valentin Roșca. Publicul va avea parte de o comedie savuroasă, presărată cu bancuri, poezii, anecdote, poante, calambururi și rime vesele, toate scrise de Ion Pribeagu.


Un Dublu Recital

Acest dublu recital al actriței și balerinului este construit în jurul versurilor jucăușe și obraznice, care satirizează moravurile de acum 70 de ani, dar și pe cele actuale.


Prețul Biletelor și Programul de Vânzare

Prețul unui bilet este de 8 lei pentru adulți și 2 lei pentru elevi și studenți. Biletele pot fi achiziționate de la Teatrul de Vară, situat pe strada Gh. Barițiu nr. 16, în următoarele intervale orare: luni și marți între 09:00 și 15:00, iar miercuri între 09:00 și 16:00 și 18:00 și 20:00.


Invitație la Râs și Voie Bună

Arădenii sunt așteptați să se bucure de o seară plină de umor și voie bună, alături de Maia Morgenstern și Valentin Roșca!