Spectacol de Adrenalină și Pasiune la a Doua Etapa de Drag Racing RoDrag
04.06.2024

Public Entuziast și Tribune Arhipline

A doua etapă a Campionatului Național de Drag Racing, desfășurată pe Aeroportul din Arad, a oferit un spectacol automobilistic de excepție, atrăgând un public numeros. Tribunele, cu o capacitate de 2000 de locuri, au fost arhipline, iar evenimentul a coincis cu Ziua Internațională a Copilului, aducând bucurie micuților care s-au distrat pe toboganele special amenajate.


Concurență Internațională de Elită

Participanți din România, Serbia, Croația, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina și Republica Moldova au adus pe pista de drag racing mașini extrem de puternice și rapide. Printre performanțele notabile, Konstantin Dinev a încercat să doboare recordul european pentru cel mai rapid Audi Quattro, însă timpul său a rămas peste 7,3 secunde pe sfertul de milă.


Demonstrație de Forță a Tirului Supersonic

Momente spectaculoase au fost marcate de demonstrațiile tirului supersonic de 64.000 cai, care a efectuat trei ture pe pistă, impresionând profund publicul prin puterea și sunetul său impozant. În competiția de drag, bulgarul Damir Ozegovic de la 7SecondsGarage a câștigat superfinala mare, în timp ce Adrian Stana de la CarsX&TADPerformance s-a impus în finala mică.


Show de Drift și Expoziție de Mașini Tunate

Show-ul de drift a adus și el un plus de spectaculozitate, cei doi piloți profesioniști reușind să captiveze audiența cu manevrele lor impresionante. De asemenea, expoziția de mașini a atras atenția prin vehiculele tunate cu suspensii sofisticate, vopsele strălucitoare, sisteme de sonorizare performante și modele de epocă păstrate în condiții originale.


Succes Răsunător și Promisiuni pentru Viitor

Astfel, etapa a doua de la Arad a fost un real succes, combinând adrenalina curselor cu atmosfera de sărbătoare și pasiunea pentru mașini, lăsând publicul cu amintiri de neuitat. Următoarea etapă se anunță la fel de spectaculoasă, fiind programata pe 7-8 septembrie, pe noapte, în premiera pentru noua organizație RoDrag!