Șoimii Șimand - Autobergamo Deva 4-18 în sferturile Cupei României la futsal!
28.02.2022

În direct la TV Arad, divizionara secundă Șoimii Șimand a fost eliminată din sferturile Cupei României la futsal, după înfrângerea cu 4-18 împotriva formației Autobergamo Deva, lider în Liga 1. Trupa arădeană a reușit să deschidă scorul prin Pirtea, iar la pauză disputa era în continuare relativ echilibrată, scor 2-5, însă diferența de eșalon a fost mai clară în partea a doua. Celelalte trei reușite ale gazdelor au fost marcate de Bozian, cu o dublă, și Buruiană.

Antrenorul echipei din Șimand, Daniel Mărcuș, a tras concluziile la finalul meciului: „Am început bine, mă bucur că am deschis scorul, dar am știut că jucăm împotriva unei echipe foarte bune, lider în Liga 1, o echipă cu experiență, care antrenează așa ceva. Noi nu reușim să antrenăm fiindcă toată lumea este implicată la Liga a III-a sau la Liga a IV-a. Sunt foarte mulțumit de băieți că au jucat cu inima și cât i-au ținut picioarele au putut să țină piept. N-am putut să pregătim așa ceva și n-aveam ce să pregătim. Știam că va fi un scor foarte mare, nu puteam să ținem aproape tot meciul. Le-a intrat totul, le-au intrat multe șuturi de la distanță, portarii au făcut tot ce au putut, să nu uităm că Miclea este născut în 2003, Dagău este din 2000, amândoi juniori. Este OK, sunt mulțumit, îi felicit pe băieții mei și felicit echipa adversă și le doresc succes la câștigarea acestei competiții.”

Campionatul în Liga a II-a la futsal se va relua în martie, cu etapa a șaptea, în care Șimandul va juca pe terenul unei alte formații din Deva, ACS West.