Șoferul dispărut a fost arestat
03.06.2021

Informare IPJ Arad: Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut un arădean. Acesta este cercetat pentru contrabandă.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii economici, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în data de 28 mai a.c., a fost identificat un bărbat de 38 de ani, bănuit de contrabandă.

Din cercetări a reieșit că acesta, în ziua de 24 mai a.c., ar fi condus un autotren cu semiremorcă pe D.N. 7, și ar fi fugit de la fața locului când a fost oprit de polițiștii Serviciului Rutier pentru verificări. În remorca autotrenului au fost depistate peste 600 de baxuri de țigarete de contrabandă.

În ziua de 2 iunie a.c., bărbatul a fost depistat de polițiști pe raza municipiului, în urma audierilor fiind reținut pentru 24 de ore.

Acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de de zile.

Având în vedere complexitatea cauzei, aceasta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, sub coordonarea căruia polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.