Simulare online a admiterii la UVVG
23.07.2020


Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad continua inscrierile online, la toate specializarile din cadrul celor 6 facultati!

▶ Facultatea de Medicina

▶ Facultatea de Medicina Dentară

▶ Facultatea de Farmacie

▶ Facultatea de Stiinte Juridice

▶ Facultatea de Stiinte Socio-umane si Educatie fizica si sport

▶ Facultatea de Stiinte economice, Informatica si inginerie

Pentru toate specializarile, inscrierea candidaților se desfășoară utilizând platforma de înscriere online admitere.uvvg.ro. Primul pas pentru a deveni student UVVG este sa iti creezi un cont de candidat pe admitere.uvvg.ro. Apoi completezi formularele online de inscriere , adaugi documentele si platesti online taxa de inscriere.
La specializarile Medicina (in limba romana), Medicina Dentara si Farmacie, admiterea este pe baza de examen test grila online.
La restul specializarilor de licenta si masterat, admiterea se face pe baza concursului de dosare.

Pentru a veni in sprijinul viitorilor studenti, Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad organizeaza o simulare de admitere, online pe data de 28 iulie. Aceasta se adreseaza specializarilor medicina ( limba romana), medicina dentara si farmacie. Termenul de inscriere este data de 26 iulie.
Simularea admiterii online se va desfasura pe platforma admitere.uvvg.ro.

UVVG face mai atractiva inscrierea online, prin organizarea unei tombole cu premii. Toti cei care se inscriu online si au dosarele validate pot castiga premii precum un smartwatch, un telefon android sau boxe portabile. Exista si premii de consolare, constand in casti portabile si powerbanks.

Universitatea de Vest Vasile Goldis isi asteapta viitorii studenti si la Centrul Permanent de Înscriere şi Informaţii pentru admiterea 2020 deschis pe B-dul Revoluţiei nr. 94-96 cu program de luni pana vineri intre ore 9-17 si sambata de la 9 la 13.