Simulare examen de admitere ONLINE la UVVG!
11.09.2020


Simularea se adresează specializărilor: medicină, medicină dentară şi farmacie din cadrul Universităţii de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.

 

Nevoia de evoluție și performanță în noile condiții sociale, în care digitalizarea este o alternativă viabilă, tot mai des utilizată, a determinat Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad să se adapteze. După succesul de care s-a bucurat prin participarea, în week-endul trecut, la a doua ediție a târgului virtual HE.RO – High Edu Romania, unde a fost  pusa la dispoziţia viitorilor studenţi, oferta educaţională pentru programe de licenţă (41, la număr), masterat (25) şi doctorat (2), din cadrul celor șase facultăţi: Facultatea de Medicină; Facultatea de Medicină Dentară; Facultatea de Farmacie; Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Educaţie Fizică şi Sport; Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie; Facultatea de Ştiinţe Juridice, UVVG Arad continuă seria simulărilor examenelor de admitere ONLINE.

Astfel, pe 17 septembrie 2020, va avea loc o simulare de admitere online la Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad pentru trei specializări: medicină, medicină dentară şi farmacie. Termenul limită de înscriere la această simulare este data de 15 septembrie. Cei interesaţi de a participa la această simulare de examen de admitere ONLINE pot obţine informaţii suplimentare la numarul de telefon 0748 988 884 sau pe platforma: admitere.uvvg.ro

,,Venim în întâmpinarea viitorilor studenţi UVVG prin organizarea acestei simulări de admitere online și pentru sesiunea din septembrie. Punem un accent deosebit pe procesul de digitalizare al universităţii, pentru o mai bună vizibilitate în spaţiul virtual şi o comunicare eficientă cu cei care aleg să-şi desăvărşească studiile în cadrul facultăţilor universităţii noastre”, a declarat prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.