Se reiau examenele CAMBRIDGE la Centrul BLC-UVVG
21.05.2020
Din 22 mai se reiau examenele Cambridge în Arad.
British Language Centre UVVG, este primul centru autorizat din România care îşi deschide porţile după pandemia de COVID-19.
Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad este implicată în calitatea învăţământului preuniversitar, venind în întâmpinarea elevilor și viitorilor studenţi cu oportunităţi diversificate. Preocuparea principală a rectorului, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci şi a cadrelor universitare este de a fi un liant între învăţământul preuniversitar şi cel academic,.
Una dintre aceste oportunităţi este şi British Language Centre UVVG, centru autorizat Cambridge din anul 2014. Acesta este primul centru autorizat pentru administrarea examenelor Cambridge English din România şi printre primele din Europa, care îşi deschide porţile după pandemia de COVID-19 pentru reluarea susţinerii prestigioaselor examene Cambridge English.
Centrul UVVG îşi reia activitatea în condiţii speciale de prevenţie, atât pentru candidaţii înscrişi cât şi pentru personalul administrativ care participă la examene, prin asigurarea obiectelor necesare precum: măşti, viziere, mănuşi şi dezinfectant, dar şi prin reguli stricte de examinare şi distanţare conform cerințelor naționale și internaționale. De asemenea, în această perioadă, personalul centrului BLC-UVVG a beneficiat de pregătire online, participând la cursul intensiv COVID-19 susținut de specialiștii de la Școala de Igienă și Medicină Tropicală din Londra și de Echipa de Sprijin Rapid pentru Sănătatea Publică din Marea Britanie.
Informații suplimentare se pot obţine la numarul de telefon 0787.880.025, pe adresa de email blc@uvvg.ro sau pe pagina de Facebook: British Language Centre – UVVG