Se deschide Târgul AR-Medica
06.11.2019

Ar-Medica, cea mai mare expoziție de profil din Vestul României și una dintre cele mai importante la nivel național începe chiar în această săptămână.

Si în cadrul acestei ediţii vor fi expuse aparatură, echipament și instrumentar medical, produse farmaceutice, medicină naturistă și alternativă, ortopedie, optică, aparatură de laborator, servicii medicale, clinici private, maternități, laboratoare clinice, transport medical, estetică medicală și fitness, echipamente și aparate pentru tratamente cosmetice, aparatură recuperatorie, turism medical, IT medical, publicații, site-uri și cărți de specialitate, servicii conexe.

Pe perioada expoziției vor fi organizate simpozioane, congrese, conferințe și workshop-uri pentru medici dentiști, medici generaliști, medici de specialitate și de familie, medici veterinari, tehnicieni dentari, farmaciști și asistenți medicali.

Vor fi şi evenimente conexe: conferințe tematice, întâlniri de afaceri, prezentări firme, întâlniri ale membrilor asociațiilor profesionale, tombolă.

AR-MEDICA este cel mai important eveniment medical din vestul ţării. Anul trecut târgul a avut peste 4.500 de vizitatori.