Se Deschide Ștrandul Neptun!
28.05.2024

Inaugurarea Noului Sezon Estival

Joi, 30 mai 2024, ștrandul Neptun își va deschide porțile pentru noul sezon estival. Administratorul bazei de agrement a început deja să umple cu apă bazinele, pregătindu-se intens pentru deschidere.


Taxele de Acces

Începând de joi, pentru accesul la zonele de bazine, se vor percepe taxe. Prețul întreg al biletului este de 30 lei pe zi. Dacă intrați după ora 16, prețul este redus la 15 lei. Biletele pentru elevi, studenți cu vârsta până la 25 de ani, pensionari și persoane cu handicap costă 15 lei. Un abonament pentru întreg sezonul este disponibil la prețul de 800 lei.


Acces și Facilități

Până acum, accesul în zona bazinelor a fost permis doar pentru dușuri. Aceste facilități au fost disponibile pentru cei care au ales să-și petreacă timpul liber pe ștrandul situat pe malul Mureșului.


Tradiție și Climat

De obicei, deschiderea oficială a ștrandului era programată pentru 1 mai. Însă, în ultimii ani, temperaturile mai scăzute la început de mai au determinat amânarea inaugurării sezonului estival. Pentru a deschide ștrandul, era necesar ca temperaturile să fie de peste 25 de grade Celsius timp de trei zile consecutive.