Se caută medici colaboratori la Ineu
29.03.2020

Conform paginii de Facebook a Spitalului Orăşenesc din Ineu, conducerea instituţiei caută medici colaboratori.

Vă redăm anunţul publicat pe pagina spitalululi:

„Anunț – încheierea de contracte de colaborare sau prestări servicii cu Spitalul Orasenesc Ineu

Spitalul Orasenesc Ineu este interesat de medici in specialitatea Medicina Interna, in vederea incheierii de contracte de colaborare sau prestari servicii medicale pentru spitalizare de zi, spitalizare continuă, servicii clinice de ambulatoriu cu spitalul.
De asemenea se doreste incheierea de contracte pentru efectuarea de garzi medicale in cadrul spitalului cu medici avand specialitatea Medicina Interna sau specialitati inrudite cu Medicina Interna.
Pentru informatii suplimentare:
+40736618894”

Într-a altă postare pe Facebook,  managerul instituţiei. Mang Monica a anunţat că momentan nu mai există caz de coronavirus în rândul personalului, şi îndeamnă cetăţenii la calm:

„Buna seara dragi cetateni ai Orasului Ineu
In mesajul de ieri v-am promis ca voi reveni cu noi informatii incat sa va tin la curent cu evolutia situatiei de la Spitalul Orasenesc Ineu.
Va transmit ca ieri au fost testate 3 persoane din randul angajatilor, care au avut contact cu medicul ATI, confirmat pozitiv. Persoanele testate au prezentat simptome conform metodologiei COVID-19. Aceste persoane sunt Dr. Vladescu, Dr. Mara si Managerul unitatii.
Toti 3 am primit in scris, vestea cea buna ca suntem negativi. Acest lucru inseamna ca toti 3 putem iesi din autoizolarea de la domiciliu conform Metodologiei si sa ne continuam activitatea in slujba cetatenilor.
In cursul zilei de luni vom reorganiza activitatea spitalului, deoarece mai raman in autoizolare 22 de persoane, dintre care 6 medici, 13 asistente medicale si 3 infirmiere.
Va anunt ca in cursul zilei de maine o societate autorizata v-a realiza dezinfectia totala a Spitalului Orasenesc Ineu, iar aceasta dezinfectie a fost sponsorizata chiar de firma care o realizeaza, SC Medinet Hygiene Consulting SRL, carora le multumim si pe aceasta cale.
Va indemn pe toti la calm, sa fim uniti si sa STATI IN CASA pe cat mai mult posibil. Va multumim pentru gandurile bune si pentru donatiile facute in contul spitalului si nu in ultimul rand va vom tine la curent cu tot ce se va intampla.
Manager,
Ing. Ec, Mang Monica”