Şcoala de Gemmaeterapie, UVVG 2021
29.10.2021

Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad a gazduit timp de 2 zile un eveniment deosebit cu participare intarnationala, Scoala de Gemmaeterapie, editia 2021 . Tema din acest an a fost  ''Managementul stărilor anxioase transpuse în modificări psiho-digestive apărute în contextul pandemiei sars-cov-2'' iar evenimentul desfasurat online l-a avut ca invitaT de onoare pe Dr. Fernando Piterà di Clima (Italia).

Rectorul Universitatii de Vest Vasile Goldis din Arad, prof.univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, a vorbit despre traditie ca despre fundament si mostenire deosebita, acest interes constant pentru domeniul gemmaeterapie. Lucrarile evenimentului au continuat online si pe parcursul zilei de azi.

Școala de gemmaeterapie se adreseazã farmacistilor, medicilor, nutritionistilor, biologilor, biochimistilor, chimistilor, asistentilor de farmacie si asistentilor medicali, studentilor de la facultãtile de farmacie, medicinã, biologie, tuturor cercetãtorilor care se ocupã cu studiul plantelor, sub diferite aspecte si nu în ultimul rând cadrelor didactice de la disciplinele de farma+cogno+ zie, fitoterapie si botanicã vegetalã.