Scandal și violență la DSP Arad: Directorul economic acuzat de agresiune
09.01.2024

 Directorul economic al DSP Arad implicat într-un nou incident violent. Angajații cer demisia acestuia după un atac fizic asupra directoarei.

O situație incredibilă s-a petrecut astăzi la sediul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Arad, unde directorul economic, cunoscut pentru comportamentul său controversat, a fost implicat într-un nou incident violent.

Conform surselor noastre, în timpul unei ședințe, directorul economic a refuzat să semneze unele documente, blocând astfel plățile instituției. Directoarea DSP, Cecilia Irimie, a chemat martori și a încercat să documenteze refuzul directorului. În acest moment, directorul economic a început să filmeze cu telefonul mobil, acțiune la care directoarea a reacționat prin smulgerea telefonului din mâna acestuia. Răspunsul directorului economic a fost unul violent, acesta lovind-o pe directoare.

Incidentul a avut loc în prezența mai multor angajați, care au  decis să oprească lucrul, cerând demiterea directorului economic.

Scenele de revoltă și nemulțumire s-au amplificat rapid în rândul personalului DSP Arad. "Este inadmisibil ce se întâmplă aici. Nu putem tolera asemenea comportamente", a declarat unul dintre angajați.

În urma incidentului, poliția a fost chemată la sediul DSP. Directoarea instituției a depus o plângere împotriva agresorului, dar, surprinzător, la sosirea polițiștilor, directorul economic dispăruse deja de la locul faptei.

Mai târziu, directorul economic s-a întors la sediul DSP, însă portarii nu l-au mai lăsat să urce în birouri. S-a așezat în holul de la intrare și a așteptat până la terminarea programului.

Cu toate acestea, în ciuda numeroaselor scandaluri și a comportamentului său violent, directorul economic rămâne deocamdată în funcție, chiar dacă acum este vizat de un dosar penal pentru loviri și alte violențe.