Sărbătoare în familia UTA! Unul dintre transferurile verii a spus ADIO burlăciei
23.06.2019

Cu 3 zile întaintea reunirii programate la Arad, două dintre noutățile clubului UTA au sărbătorit un moment special. Florin Iacob și-a legat destinele de iubita sa, Adelina, în prezența familiei, a prietenilor, dar și a foștilor colegi de la echipele la care a activat.

De la eveniment nu a lipsit noul antrenor al UTA-ei, Laszlo Balint, împreună cu soția și băiatul, Iacob fiind unul dintre jucătorii cu care acesta a colaborat cel mai mult în carieră. 

Florin Iacob și Laszlo Balint au semnat în această vară cu gruparea alb-roșie, cu care speră să obțină promovarea în Liga 1 din stagiunea viitoare. Alături de Iacob, la Arad au mai ajuns Ilie, Stancu, Tomozei, Pușcaș. Bustea, Buhăcianu și Bolboașă. 

Florin Iacob, în vârstă de 25 de ani, a început fotbalul la FC Brașov, de unde a plecat la Tărlungeni, iar mai apoi Concordia Chiajna. ASA Târgu Mureș, Sportul Snagov și Metaloglobus București sunt ultimele formații pentru care a apărat, întainte de a face pasul spre UTA, în această vară.

25 iunie este ziua stabilită pentru reunirea lotului după perioada de vacanță, în vreme ce campionatul se va relua în weekednul 2-4 august.