Șapte pacienți vindecați de COVID-19 la Ineu
05.05.2020

Șapte pacienți vindecați de COVID-19, aparținând Centrului de Îngrijiri Pecica, au fost externați de la Spitalul din Ineu. După ce ieri au fost anunțați primii cinci pacienți vindecați, astăzi au fost externați încă doi pacienți, după ce testele II și III efectuate conform metodologiei, la interval de 24 de ore, au ieșit negative. Aceștia au fost internați în seara zilei de 24 aprilie 2020.
La Spitalul din Ineu au mai rămas internați în total încă 19 pacienți COVID-19, care provin de la centre de îngrijire pentru vârstnici și persoane cu dizabilități din județul Arad.
„Mulțumesc personalului medical, asistentelor, infirmierelor și tuturor celor care au contribuit la însănătoșirea acestor pacienți. Multumesc celor care au avut încredere în această echipă! Doresc multă sănătate, răbdare și putere de muncă să reușim să externăm și ceilalți 19 pacienți COVID-19 care au rămas internați. Aceștia sunt în stare bună, urmând ca în zilele următoare să fie testați. Sperăm ca rezultatele testelor să fie negative”, a declarat managerul Spitalului din Ineu, Ing.Ec. Monica Mang.
La rândul său, și președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca a felicitat echipa medicală de la Ineu. „Spitalul din Ineu a fost transformat în spital suport COVID-19, fiindcă este singurul spital din afara municipiului Arad care corespunde criteriilor legale pentru prevenirea transmiterii îmbolnăvirilor COVID-19. Felicit echipa medicală de la Spitalul din Ineu care a muncit pentru însănătoșirea acestor pacienți”.