Săptămâna nutriției la UVVG
14.07.2020

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad vine în întâmpinarea celor pasionați de nutriție, cu o serie de webinarii despre Medicina Metabolomică, un concept nutrițional nou ce reprezinta un program medical inovator.

Acesta combină cu succes metodologia medicală alopată cu abordarea holistică funcțională, nutriția și stilul de viață, bazate pe utilizarea de analize medicale de ultimă tehnologie, la nivel celular.


De asemenea, sunt prezentate beneficiile coralului din Insula Okinawa, Japonia, asupra sănătății și longevității.
Participanţii la cele două webinarii beneficiaza de un experiment live referitor la alcalinizarea și potențialul Redox, obținute cu ajutorul coralului.

Primul webinar – Un nou concept nutriţional – Medicina metabolomică are loc miercuri 15 iulie de la ora 12 si este sustinut de Dr. Makis Tsilimidos.

Al doilea webinar programat joi, 16 iulie, ora 11.00 are ca temă: Alimentaţia în cinci paşi, Concept Coral Grup Japonia şi este prezentat de Lector Ing. Ionel Alban.

Tot în cadrul acţiunilor Săptămânii Nutriţiei la UVVG, vineri, 17 iulie are loc lansarea unui ghid online - Analize SWOT ale Principalelor Diete – pe pagina de Facebook a Universitatii de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.
Pentru a participa la webinarii și pentru a fi la curent cu ultimele tendințe din domeniul Nutriției și Dieteticii, urmărit pagina de Facebook a UVVG Arad.
Nutritia este o tema de un real succes mai ales ca in luna martie, Facultatea de Farmacie a UVVG a lansat Ghidul Nutritiei Sanatoase care a fost downloadat de mii de oameni.