S-a deschis PETRECERI DE VIS la Expo Arad!
31.01.2020

A inceput la Expo Arad, cel mai important eveniment din acest weekend, Targul Petreceri de Vis.
Este cea mai mare expoziție din vestul țării dedicată nunților şi petrecerilor! Iar succesul targului a fost deja dovedit! An de an de un numar mare de firme din România și Ungaria au standuri care de care mai frumoase unde prezinta oferte si reduceri.
În fiecare an vizitatorii au cumparat de la targ  rochii de mireasă, costume pentru miri, aranjamente florale,  au inchiriat săli de nunți si au rezolvat tot ce tine de invitații, torturi muzica, filmare si foto, destinații pentru luna de miere.

Targul aduce si o serie de surprize.  Maine începând cu ora 17:00 dar și duminică începând cu ora 14:00, vor avea loc prezentari de modă completată de muzică bună, momente surpriză și tombole cu premii în valoare de 2000 lei!
Târgul Petreceri de Vis are loc în perioada 31 ianuarie - 2 februarie la Expo Arad. Evenimentul este organizat de Camera de Comert Industrie si Agricultură Arad.
Astazi puteti vizita Targul Petreceri de Vis pana la ora 20, maine va fi deschis intre 10:00 - 20:00 iar duminica de la 10:00 - 18:00 

De Diana Maris Costea