S-a deschis expoziția „Living Dinosaurs Experience!” la EXPO ARAD!
18.03.2022

În perioada 18 martie - 19 iunie 2022 expoziția „Living Dinosaurs Experience”, organizată de Showtime Productions și PROEXPO, oferă șansa vizitatorilor de a fi mai aproape de dinozauri, explorând peste 20 de specii în mărime naturală, de la cele mici la cele gigantice. În colaborare cu paleontologi de top, fiecare dinozaur a fost reprodus cu atenție până la cel mai mic detaliu, prezentând mișcări, culori, texturi și sunete asemănătoare realității.

Timp de o lună, în cadrul acestui eveniment, Complexul Muzeal Arad, Biblioteca Judeţeană „Alexandru D. Xenopol” Arad, Centrul Cultural Județean Arad și Centrul de Turism Arad își vor prezenta publicului specificul activității, într-un stand organizat în intervalul orar 11.00 - 14.00.

Expoziția este deschisă de vineri până duminică, în intervalul 10:00 – 19:00.

Biletele pot fi cumpărate la fața locului sau online, iar prețul unui bilet pornește de la 30 RON. 

Copiii sub 3 ani beneficiază de acces gratuit, iar grupurile organizate din cadrul școlilor beneficiază de o reducere de 10%. Dacă biletele se cumpără de la intrare, reducerea se aplică pe loc, iar dacă sunt achiziționate online, pentru a obține reducerea trebuie introdus codul GRUPOZAUR ‼️