România a învins Macedonia de Nord cu 3-2 în primul meci al preliminariilor pentru Campionatul Mondial
26.03.2021

Debut cu dreptul pentru selecționata condusă de Mirel Rădoi, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Cu utistul Florin Iacob lăsat în afara lotului, dar cu arădeanul Dennis Man titular, naționala a abordat partida ofensiv, cu numeroși jucători creativi. Acest lucru s-a văzut pe tabela de marcaj și în raportul ocaziilor, unul mare de ambele părți. 

Naționala noastră a deschis scorul în minutul 28 prin Florin Tănase și l-a majorat după pauză în minutul 50 prin Valentin Mihăilă. Spre final am trecut de la extaz la agonie și retur. Oaspeții au egalat într-un interval de doar două minute (82-83), prin Ademi și Trajkovski pentru ca în minutul 85, Ianis Hagi să marcheze golul victoriei. 

România a abordat meciul în componența: Niță - O.Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu  - R. Marin, Stanciu - Man, Tănase, Coman - Keșerü. Au intrat pe parcurs Mihăilă, Bicfalvi, Pușcaș, I. Hagi, Maxim

Următorul meci va fi disputat de naționala noastră duminică de la 21.45, tot pe teren propriu, în compania Germaniei, echipă care aseară a învins Islanda cu 3-0.