Roger, după ultimul meci în tricoul „roș-alb”: „UTA va rămâne în inima mea”
13.02.2022

Roger a jucat ultimul său meci pentru UTA în această seară, în remiza, 0-0, cu Dinamo de pe Arena „Francisc Neuman”. Mijlocașul brazilian semnase acum o lună un contract cu CFR Cluj începând de sezonul viitor, însă cele două formații au ajuns la un acord pentru transferul său în această iarnă. Se pare că echipa din Gruia va achita 150.000 de euro, iar UTA va avea și 10% dintr-un viitor transfer.

„Astăzi a fost un meci greu pentru noi, am avut ocazii să marcăm dar nu am făcut-o. Cred că la golul lui Filip (n.r Dangubic) nu a fost offside, dar așa a decis arbitrul. Vreau să mulțumesc pentru tot, suporterilor, clubului, coechiperilor mei. M-au ajutat să fac acest pas. Astăzi am încercat să dau totul, ca de fiecare dată. Le doresc mult noroc celor de la UTA, prietenilor mei. UTA va rămâne în inima mea. Așa e viața în fotbal, uneori trebuie să spui „la revedere”. A fost incredibil pentru mine când fanii mi-au cântat numele. Sunt recunoscător clubului pentru tot, m-au ajutat mult și vreau să le mulțumesc și să le urez mult noroc pe mai departe.” a declarat fotbalistul de 25 de ani.

Roger a sosit la Arad în iarna anului trecut, după despărțirea de letonii de la FC Riga. În total, mijlocașul a jucat în 51 de meciuri pentru arădeni, în care a marcat de 5 ori și a oferit 7 pase decisive.