Roger, din vară la CFR Cluj! Campioana a anunțat oficial transferul fotbalistului brazilian
13.01.2022

CFR Cluj a anunțat astăzi faptul că a ajuns la un acord cu brazilianul Roger, care va evolua din vară pentru formația din Gruia, după ce înțelegerea sa cu UTA va expira. 

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând din sezonul următor, Roger Junio Rodrigues Figueira, în prezent jucător al celor de la UTA Arad, va evolua la CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu.
Îi urăm bun venit și îl așteptăm în Gruia!
Hai CFR!” a fost mesajul campioanei României. Din câte se pare, clujenii sunt în negocieri în acest moment cu UTA pentru a-l lua pe mijlocaș încă din această iarnă, în schimbul unei sume de bani. Rămâne de văzut dacă cele două cluburi vor ajunge la un consens.

Roger a semnat cu UTA în ianuarie 2021, după despărțirea de formația letonă FC Riga. Până acum, a înscris 5 goluri și a oferit 7 assist-uri în cele 46 de meciuri jucate în tricoul „roș-alb”.

UPDATE

Plecarea brazilianului a fost confirmată și de clubul UTA: „Clubul nostru respectă și înțelege decizia jucătorului Roger Junio Rodrigues Figueira de a semna cu un alt club din sezonul următor, este dreptul și alegerea lui fiind în ultimele 6 luni de contract. Clubul cu care a semnat, a oferit o sumă mult, mult peste suma oferită de clubul nostru pentru prelungirea contractului, atât salarial cât și primă la semnătură.” a fost comunicatul postat pe site-ul formației arădene.