ROCAA MTB Lipova, pe 5 iunie!
04.06.2021

Sfârşitul de săptămână aduce cea de-a şasea ediție a competiției ROCAA MTB LIPOVA. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 5 iunie, în localitatea Lipova, jud. Arad, mai exact la Băile Lipovei.

În cadrul edițiilor din anii trecuți au luat parte la competiție concurenți, atât din județul Arad, Timiș, Caransebeș, Bihor, Mehedinți, Hunedoara, dar și din străinătate, din țări precum Franța, Ungaria sau Serbia.

Cei care vor să se înscrie, o pot face şi la faţa locului, între 7:30 și 10:45, în ziua concursului, taxa de înscriere fiind de 50 de lei.

Organizatorii au transmis următoarele detalii:

ROCAA MTB LIPOVA este o competitie de MTB - XCM desfasurata de dealurile Lipovei si a Sistarovatului.

Primavara timpurie dezvaluie peisaje de un verde crud si o pofta de pedala fenomenala. Vino si tu! In 2021 ne-am gandit la bucuria participarii si astfel am decis sa dam o sansa i celor aflati la inceputuri, incurajandu-i sa participe la categoria OPEN un traseu usor si accesibil de 25km cu o diferenta totala de nivel 260hm. Proba consacrata RACE celor cu experienta in MTB va fi pe un traseu de 45km si 739hm, cu modificari aduse traseului fata de cel din 2019 prin introducerea unei noi bucle exclusiv forestiere, mult mai tehnica ca precedentele.

PREMIERE:

OPEN-1,2,3 la general, premii din partea sponsorului si medalii.

RACE GENERAL F/M

1. 500 LEI+CUPA+MEDALIE

2. 300 LEI+CUPA+MEDALIE

3. 200 LEI+CUPA+MEDALIE

OPEN GENERAL F/M

1. 300 LEI+MEDALIE

2. 200 LEI+MEDALIE

3. 100 LEI+MEDALIE

Primii 300 de participanti vor primi o medalie.

Modalitati de inscriere: in ziua competitiei, 05.06. 2021 intre orele 7.30-10.45

Taxa de inscriere: 50 lei fara pachetul de start

ORGANIZATORII ROCAA MTB LIPOVA POT AMANA COMPETITIA DIN CAUZE METEO CU 12 ORE INAINTEA STARTULUI.

CONCURENTII SUNT RUGATI SA VERIFICE INAINTE DE PLECARE INFORMATIILE REFERITOARE LA STAREA VREMII PE EVENTUL/PAGINA COMPETITIEI.

PACHETELE NERIDICATE IN ZIUA COMPETITIEI NU SE RETURNEAZA SAU NU SE TRIMIT CATRE CONCURENTI.

ORGANIZATORII NU VOR SUPORTA EVENTUALELE CHELTUIELI CU CAZAREA, RETURNAREA TAXEI DE PARTICIPARE SI ALTOR TIPURI DE CHELTUIELI PENTRU CONCURENTII CE NU VOR RESPECTA REGULAMENTUL COMPETITIEI SI ULTIMILE INFORMATII ADUSE DE CATRE ORGANIZATORI.