RETIM Anunță Continuarea Semnării Contractelor de Salubrizare în Zona 1 Arad
15.04.2024

RETIM Ecologic Service S.A. aduce la cunoștință că în Zona 1 Arad, începând cu data de 24 aprilie 2024, va intra în vigoare noul Contract de concesiune. Până la această dată, se va finaliza procesul de semnare a contractelor individuale cu fiecare utilizator.


Până în prezent

Peste 90% din contractele cu utilizatorii casnici individuali (case), aproximativ 95% din contractele cu utilizatorii agenți economici/instituții publice și aproximativ 50% din contractele cu asociațiile de proprietari au fost semnate.


Utilizatorii pot semna noul contract

Utilizatorii casnici individuali (case) și agenții economici/instituții publice care nu au semnat contractul în cadrul operațiunii de semnare din ușă în ușă pot semna noul contract la punctul de lucru al operatorului din Piața Plevnei nr. 3, ap. 1, Arad, între orele 08:00-20:00, de luni până vineri.


Pentru programare în vederea semnării contractului de salubrizare, se poate contacta operatorul RETIM la telefon 0374 885 692 sau prin email la adresa arad@retim.ro.


În cazul asociațiilor de locatari

Echipele RETIM sunt încă în teren pentru a facilita semnarea contractelor. În situația în care reprezentanții asociației nu sunt găsiți la adresă, se va lăsa o notificare cu informațiile necesare pentru programare, inclusiv numărul de telefon al agentului de contractare.


Semnarea contractului de salubrizare

Semnare este crucială pentru beneficierea de serviciile de colectare într-un mod rapid și mai puțin costisitor, evitând astfel plata taxei de salubrizare către autoritățile publice locale și/sau amenzile pentru lipsa acestui contract.