Restricții de Trafic la Atrium Mall
07.06.2024

Primăria Municipiului Arad anunță că traficul către parcarea etajată a Atrium Mall va fi restricționat în perioada 7-24 iunie 2024. Măsura a fost comunicată de Atrium Mall SRL și este necesară pentru amplasarea unei macarale folosite la intervențiile asupra sistemului de climatizare al clădirii mall-ului.


Recomandări pentru Șoferi

Pentru a preveni incidente nedorite, Primăria recomandă evitarea zonei pe durata restricțiilor. Acest avertisment vizează asigurarea siguranței atât a șoferilor, cât și a pietonilor.


Informații din Comunicatul Oficial

"Comisia de Sistematizare a Circulației în Municipiul Arad a fost informată de către Atrium Mall SRL că în perioada 7-24 iunie 2024 se va restricționa traficul pe drumul către parcarea etajată (domeniu privat) prin amplasarea unei macarale necesare la efectuarea intervențiilor la sistemul de climatizare al clădirii mall-ului. Vă recomandăm să evitați zona pentru a preveni incidente nedorite" – transmite Primăria Municipiului Arad.

Această măsură este temporară și menită să faciliteze lucrările necesare pentru îmbunătățirea infrastructurii mall-ului.