Remiză albă în primul amical internațional de pe noul „Francisc Neuman”: UTA - FK Kolubara 0-0
04.09.2021

Primul amical internațional de pe noul „Francisc Neuman” s-a încheiat nedecis. Cu aproximativ 3000 de arădeni în tribune, UTA și sârbii de la FK Kolubara au remizat alb, 0-0, după un meci cu destul de puține ocazii. Sârbii s-au apropiat rar de poarta lui Balauru, dar au reușit totuși să lovească o dată bara, prin Dobrijevic, în partea secundă. „Roș-albii” au avut cea mai importantă ocazie în minutul 74, când Ubbink i-a pasat perfect lui Roger, dar șutul brazilianului a fost blocat de goalkeeperul Stanivukovic.

Laszlo Balint a reacționat după egalul cu formația din Serbia: „Un test în mare parte reușit, bineînțeles că sunt și nemulțumit de partea noastră, mi-aș fi dorit puțin altceva pe faza de atac, am și discutat asta la pauză cu băieții, sunt așteptări mai mari legate de dezvoltarea momentului de posesie, de concretizarea acțiunilor de atac, de deciziile pe care le luăm în ultimii 20 de metri, chiar și la meciul de la Mediaș am avut unele probleme acolo, la finalizare, e clar că așteptările mele de la echipă, de la mai mulți jucători de atac sunt mai mari. Dar, una peste alta, destul de multe obiective bifate în seara asta, mă bucur că am reușit să avem un meci în parte parte reușit, fără accidentări, mulțumim echipei sârbești că a onorat invitația noastră și de acum intrăm pe ultima turnantă, în linie dreaptă pentru pregătirea meciului cu Rapid.”

Săptămâna viitoare, UTA va întâlni Rapidul în etapa a opta din Liga 1. Meciul este programat vineri, 10 septembrie, de la ora 21:00, și în ciuda cerinței utiștilor este puțin probabil ca LPF să îl reprogrameze.

FOTO: Andreea Vlase