Relocare de fonduri, la Olari
27.12.2021

Consilierii județeni au aprobat solicitarea administrației din Olari, de relocare a sumei de 274.000 de lei de la modernizarea unor străzi în satul Sintea Mică spre alt obiectiv de investiții. Transferarea sumei de la Consiliul Judetean către noul obiectiv, amenajarea de trotuare în localitatea Olari, a fost necesară deoarece contractul privind modernizarea străzilor a fost sistat.

„Întotdeauna am dovedit flexibilitate în ceea ce privește solicitările administrațiilor locale deoarece reprezentanții comunităților: primarii, viceprimarii, consilierii locali, aparatul de specialitate din primării, cunosc mult mai bine prioritățile comunităților respective. Solicitarea comunei Olari a fost întâmpinată cu aceeași deschidere, înscriindu-se într-o normalitate, o colaborare reală cu administrațiile locale, în folosul principalilor beneficiari, cetățenii. Și în 2022 vom avea aceeași deschidere pentru a sprijini proiectele comunităților locale”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.
Consiliul Județean Arad repartizează în fiecare an sume semnificative, pentru sprijinirea proiectelor administrațiilor locale din județ. Alocările se fac din fondul aflat la dispoziția Consiliului Județean, reprezentând sumele corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit.