Rectorul UVVG, Coralia Adina Cotoraci împlineşte astăzi o frumoasă vârstă
02.09.2021
Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad isi serbeaza astazi rectorul, profesor universitar doctor Coralia Adina Cotoraci care implineste o frumoasa varsta.
Pe pagina de facebook a univesitatii s-au alaturat urarilor corpului profesoral, sute de aradeni, colaboratori, studenti, parinti, fosti studenti dar si simpli utilizatori ai retelei, toti cu ganduri bune, de sanatate, impliniri si cu respect fata de rectorul universitatii de Vest Vasile Goldis, profesor universitar doctor, Coralia Adina Cotoraci,care este de asemenea mama si un medic iubit si apreciat.

Aflata la conducerea universitatii în urma regretabilei dispariții a celui care a fost tatal domniei sale, prof. univ. dr. Aurel Ardelean ,Rector fondator al Fundației Universitare și Universității de Vest „Vasile Goldiș”, profesorul universitar doctor Coralia Adina Cotoraci duce mai departe traditia si dezvoltarea prestigioasei institutii de invatamnt superior din Arad.
La ceas aniversar, echipa Radio-Teleleviziunii Arad ii transmite doamnei rector, cele mai calde urari de sanatate, realizari cu ani plini de prosperitate si de bucurie! 

 |