Reabilitarea reţelei de apă
06.07.2021

Compania de Apă Arad a solicitat avizul Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei în vederea execuţiei acestor lucrări după următorul program:
– pe strada Corbului, cu închiderea completă a circulaţiei, între intersecţia custrada Meşterul Manole şi intersecţia cu strada Poetului, începând cu data de 26 iunie, ora 08:00 şi până în data de 12 august, ora 18:00, şi
– pe Calea Radnei, cu restricţionarea circulaţiei, în intersecţia cu strada Imaşului şi strada Păşunii, începând cu data de 30 iunie, ora 08:00 şi până în data de 31 iulie, ora 18:00.
Date find restricţiile de circulaţie, şoferii care tranzitează zona sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative. În prezent, în oraş se mai lucrează pe strada Meşterul Manole, urmând ca în scurt timp să fie reluate lucrările şi pe Calea Iuliu Maniu.
Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului major, la o valoare de peste 20 de mii de lei şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă pe următoarele străzi: Bd. Revoluţiei, Calea Iuliu Maniu, Corbului, Calea Aurel Vlaicu, Făt-Frumos, I.C. Brătianu, Mărţişor, Meşterul Manole, Războieni şi Milcov.
Contractul de Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.