Răzvan Cadar a depus jurământul
30.10.2020

Răzvan Cadar a devenit cel de-al 25-lea consilier județean care își intră în drepturi, după alegerile locale din 27 septembrie 2020. Acesta a absentat din motive obiective – caz de boală – de la ședința de constituire a Consiliului Județean Arad, din data de 24 octombrie 2020 și a depus jurământul în cadrul ședinței ordinare desfășurată astăzi. 

„După o absență determinată de îmbolnăvirea mea de Covid-19, am revenit astăzi la Consiliul Județean Arad, unde am depus jurământul pentru un nou mandat de consilier. Le sunt recunoscător cadrelor medicale care ne-au ajutat pe mine și pe familia mea să trecem mai ușor peste boală și au contribuit la revenirea mea la muncă. Avem proiecte importante pentru următorii patru ani. Pe termen scurt, îmi doresc să câștigăm alegerile parlamentare, să trimitem la București deputați și senatori PNL care să susțină proiectele județului Arad. Pe termen mediu și lung, obiectivul meu este să continuăm munca începută la Consiliul Județean Arad, să fim la fel de eficienți în atragerea fondurilor europene, să modernizăm drumurile județene și sistemul de sănătate publică, să fim alături și împreună cu arădenii în dezvoltarea județului”, a afirmat Răzvan Cadar. 

Răzvan Cadar a fost ales membru în Comisia pentru activitățile economico-financiar din cadrul Consiliului Județean Arad.