Proiectul #InspirArad
12.06.2019

#InspirArad, prima campanie de filme motivaționale despre un oraș din România a fost lansată astăzi!

Proiectul #InspirArad îşi propune să pună în valoare o resursă importantă a comunităţii noastre: oamenii. Administraţia arădeană a răspuns favorabil unei echipe de profesionişti care vede comunitatea noastră din afară, în frunte cu regizorul Tedy Necula. 

Ideea  a pornit de la proiectul „Arădeni cu care ne mândrim”, care a fost adus acum, la un alt nivel. Rezultatul este un şir de filme motivaţionale care prezintă instituţii prin intermediul poveştii unor oameni – profesori, antreprenori, tineri, muncitori, artişti – care au ceva în comun: iubesc Aradul!

Aradul are nevoie de încredere în prezent şi în viitor, de energiile creative şi cred că fiecare din aceste poveşti frumoase este de natură să inspire, să transmită dragostea faţă de Arad şi dorinţa de implicare. a  mai declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Proiectul costă circa 200.000 lei, iar în prima etapă vor fi realizate 24 de filmulețe, însă în total vor fi peste 40. Filmele vor fi promovate la fiecare eveniment organizat decătre Consiliul Județean sau Primăria Arad.