Proiecte la Dieci
18.08.2021

Ștefan Galea, primarul comunei Dieci, s-a întâlnit cu Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, pentru a discuta proiecte importante pentru comună și locuitorii ei. Din resurse proprii, administrația din Dieci a terminat lucrările de modernizare a uneia dintre cele mai circulate străzi din comună, finalizând inclusiv turnarea asfaltului pe drumul spre mănăstirea de la Roșia.
Cel mai important proiect pentru localitate este extinderea rețelei de apă și de canalizare. „Pentru a asigura pentru întreaga comună apă potabilă și canalizare, avem un proiect mai mare, care are nevoie de cofinanțare și ne dorim găsirea unor surse de finanțare, prin Consiliul Județean, a declarat primarul comunei Dieci, Ștefan Galea.
La rândul său, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a precizat: „Comuna Dieci reprezintă pentru Consiliul Județean, unul dintre punctele strategice de dezvoltare a rețelei rutiere din nordul județului. Modernizarea drumului Gurahonț-Dieci-Buteni, consolidarea și asfaltarea legăturii dintre Almaș și Dieci și începerea lucrărilor la drumul Dieci-Dezna fac din comuna Dieci un nod rutier și, de asemenea, tranzit între Valea Mureșului și stațiunea Moneasa, pe ruta Julița-Mădrigești-Gurahonț-Dieci-Dezna-Moneasa.”