Programul „Masă Sănătoasă pentru Copii” Demarează în Comuna Zăbrani
03.06.2024

Beneficii pentru Copiii din Zăbrani, Neudorf și Chesinț

Copiii din localitățile Zăbrani, Neudorf și Chesinț vor beneficia de mese gratuite pe toată perioada anului școlar, grație programului „Masă Sănătoasă pentru Copii”. Astăzi a fost semnat contractul de catering cu firma responsabilă pentru furnizarea zilnică a unei mese și a unui fruct pentru toți elevii prezenți la școală.


Implementare începând de Luni, 3 Iunie

Începând de luni, 3 iunie, elevii din toate unitățile de învățământ din comuna Zăbrani nu vor mai avea nevoie de pachete de acasă, primind în schimb mese sănătoase de luni până vineri.


Prioritate pentru Sănătatea și Educația Copiilor

Această inițiativă face parte dintr-o serie de priorități esențiale ale administrației locale, menite să sprijine sănătatea și educația copiilor. Programul urmărește să asigure o nutriție adecvată pentru toți elevii, contribuind astfel la dezvoltarea lor armonioasă și la îmbunătățirea performanțelor școlare.


Impactul Așteptat asupra Comunității

Administrația locală speră ca acest program să aibă un impact pozitiv semnificativ asupra comunității, oferind copiilor șansa de a se concentra mai bine la studii și de a avea o dezvoltare fizică sănătoasă.