Programul de lucru RETIM în județul Arad pentru perioada de Paște și 1 mai
27.04.2021

Compania RETIM informează clienţii şi colaboratorii săi din județul Arad asupra programului de lucru valabil în perioada Sărbătorilor Pascale și a zilei de 1 Mai.

COLECTAREA DE DEŞEURI

Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Arad în care operează compania RETIM se va desfăşura în perioada 30 aprilie – 3 mai, astfel: 

Vineri 30 aprilie – în toate localitățile, conform programelor obișnuite pentru toate categoriile de deșeuri

Sâmbătă 1 mai - în toate localitățile, conform programelor obișnuite pentru toate categoriile de deșeuri

Luni 3 mai – conform programelor obișnuite pentru toate categoriile de deșeuri, mai puțin pentru deșeuri biodegradabile (pubela maro) în localitățile Nădlac, Sântana, Pecica. Acestea se vor colecta în ziua următoare, marți, 4 mai. 

Astfel, utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor în zilele obișnuite.

BIROURI DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERII – Arad

Birourile de relaţii clienţi şi casierii vor fi: 

DESCHISE până în data de 29 aprilie inclusiv– program obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16.00

ÎNCHISE în perioada 30 aprilie – 3 mai inclusiv

DESCHISE din data de 4 mai, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16.00

Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro , a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago. 

RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email contact@retim.ro si pagina oficială de Facebook.  

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.