Program complet la Arad Open Air Ed. A VII-A
04.07.2023

Organizatorii au anunțat line-up-ul complet al ediției din acest an Arad Open Air.

Printre artiștii anunțați se numără Pascal Junior, Alex Super Beats, Mike Kross, Teo Milea & Adi Schiopu, Nane, Spike, Doma Art Dance Show, Paul Damixie, Burak Yeter și mulți alții.


„Mă emoționez când participanții ne spun că nicio vară nu este completă fără AOA, iar noi primim mesaje online încă de la începutul anului cu întrebări despre festival. Acest proiect de suflet a luat naștere din dorința de a face ceva semnificativ pentru oamenii din Arad și nu numai. Suntem deja la a VII-a ediție, iar acest lucru îmi dă motivație să continui să fiu mereu alături de publicul nostru, care au făcut din AOA o tradiție.”, a declarat Glad Varga, organizatorul festivalului.

În cadrul festivalului vor exista food truck-uri cu mâncare diversificată și cu preparate dulci, iar barurile se vor aproviziona cu tot ce au nevoie petrecăreții. Cumpărăturile se vor face pe bază de tokens, prețul unuia fiind de 10 lei. 


Ca de obicei, la punctele special amenajate pentru cumpărarea jetoanelor, plata se poate face atât cash, cât și cu cardul.

Abonamentele și bilete de o zi se pot achiziționa accesând https://www.openairfestival.ro/abonamente/. Pentru cei care doresc să experimenteze festivalul la un alt nivel, pot opta pentru abonamente VIP, iar pentru cei care se hotărăsc în ultima clipă, abonamentele și biletele de o zi se vor putea achiziționa și de la intrare. 

De asemenea, până la data de 7 iulie, toată lumea care va dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad, va primi un bilet de o zi de festival, la alegere pentru ziua dorită. 


La fel ca în fiecare an, beneficiază de intrare gratuită minorii sub 10 ani, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și persoanele cu dizabilități.