Probleme și cu aplicațiile Android
23.03.2021

Nu a fost o noapte foarte bună dacă ai sperat să verifici unele e-mailuri. Mii de utilizatori Gmail raportează momentan probleme cu aplicația preferată, mulți confirmând că se blochează de fiecare dată când este deschisă pe unitățile Android. Problemele par să fi inceput noaptea trecută.

Site-ul web de monitorizare independent DownDetector sugerează că o mulțime de utilizatori Gmail se confruntă în prezent cu probleme.  Pe pagina web a forumului de discuții Down Detector, un consumator Gmail a menționat: „Aplicația Gmail se deschide, apoi se închide imediat. Telefonul a repornit și, de asemenea, a fost oprit, apoi repornit. De asemenea, aplicația a fost oprită și repornită. Niciuna dintre acestea nu a fost o soluție. ” În timp ce altul a adăugat: „La fel aici! Aplicația Gmail se deschide, apoi se închide imediat! ” În prezent, nu este clar ce cauzează problemele, cu toate acestea, se pare că sunt  răspândite, Twitter fiind plin de reclamații din partea utilizatorilor Gmail. Un tweet menționat: „Aplicațiile Android se prăbușesc la întâmplare pe mai multe dispozitive ... Ceva se întâmplă?” Și un alt punct pe rețelele de socializare a adăugat: „Am crezut că este o problemă cu telefonul meu și am dezinstalat aplicația Gmail. După reinstalarea aplicației prin playstore, telefonul meu nu va mai porni. ” Împreună cu Gmail, utilizatorii au raportat în plus probleme cu aplicațiile Yahoo, Google și Amazon. Sperăm că Google va lansa o reparație cât mai curând posibil.

Google a declarat într-o declarație: „Suntem conștienți de o problemă cu WebView care face ca unele aplicații să se blocheze pe Android pentru unii utilizatori.” marginea. „În prezent lucrăm la o verificare completă a gamei, iar remedierea este în curs de desfășurare.”

Unii utilizatori spun că dezinstalarea unei actualizări recente a aplicației WebView ar trebui să rezolve problema – de fapt, se recomandă de către contul de asistență oficial american Samsung al Twitter Faceți exact acest pas.

Reamintim că în urmă cu câteva zile au fost probleme la Facebook Messenger, Instagram și WhatsApp. Utilizatori din toată lumea nu au putut accesa platformele de mai sus.

Sursă Foto: Wikipedia

Sursă: styleguide.ro