Primul antrenament al anului pentru UTA
14.01.2020

Laszlo Balint şi staff-ul tehnic al UTA-ei au condus, astăzi, primul antrenament din 2020. Liderul Ligii Secunde s-a reunit pentru prima şedinţă de pregătire din noul an în formula aproape completă. 

Fără Ciprian Rus, bolnav de varicelă, şi Yuri Coulibaly, pe drum din ţara natală, dar cu Alexandru Ciucur, Crisitan Puşcaş şi Bogdan Stancu, reveniţi după accidentări, alb-rosii s-au reunit pe sinteticul de la Motorul.

Soufiane Jebari este singura noutate a acestei ierni la nivelul lotului. Mijlocasul a trecut peste problemele medicale şi este pregătit de sezonul de primăvară.

“Am venit sa dau tot ce am mai bun, sa ajut echipa, sa muncesc din greu, asta e obiectivul meu acum. M-am operat de amigdalita, acum sunt sanatos, am vrut sa previn orice, pentru ca aerul este rece in aceasta perioada, sunt pregatit sa incep munca. Pozitia mea favorita este in primul 11. Imi place sa joc al doilea atacant, mijlocas central sau mijlocas lateral. Ma simt comfortabil aici, chiar daca sunt jucatori cu care nu pot comunica inca. UTA este cea mai buna echipa din campionat, de asta am acceptat sa vin. Il cunosc pe Laszlo Balint de la Csicszereda, imi place cum lucreaza si apreciez felul in care pregateste echipa,” au fost cuvintele noii achiziţii de la UTA.

Primul amical al iernii va avea loc sâmbătă, de la ora 11, pe Motorul din Aradul Nou, contra formatiei secunde pregătită de Sandu Gaica şi Adi Ungur.