Primăria Municipiului Arad Anunță Deschiderea Procedurii de Transparență Decizională
29.04.2024

Primăria Municipiului Arad își anunță intenția de a deschide procedura de transparență decizională pentru elaborarea proiectului de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal (P.U.Z.) pentru construirea de locuințe individuale în municipiul Arad.


Detalii despre Proiectul de Hotărâre

Proiectul se referă la aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru construirea de locuințe individuale pe Strada Agricultorilor, nr. 16-18, în municipiul Arad, pe parcelele identificate prin C.F.-urile nr. 332689 și nr. 332690. Proprietarii și dezvoltatorii sunt Milovan Lavinia, Berardino Pietro, Herman Narcis-Liviu și Herman Lucia, iar proiectantul general este Tata Architects S.R.L.


Consultarea Documentației

Documentația proiectului poate fi consultată online pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad sau la sediul instituției, la Serviciul Relații cu Publicul și Asociații de Proprietari, în intervalul de timp specificat.


Depunerea Propunerilor și Opiniilor

Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ pot fi depuse până la data de 10 mai 2024 prin intermediul formularului online disponibil pe pagina de internet a instituției, prin e-mail la adresa dezbaterepublica@primariaarad.ro sau prin poștă la adresa Primăriei Municipiului Arad.


Dezbatere Publică și Posibilitatea Organizării Întâlnirilor

Există posibilitatea organizării unei întâlniri publice pentru dezbaterea proiectului de act normativ, la cererea unei asociații legal constituite sau a unei alte autorități sau instituții publice, până la data de 29 mai 2024.