Prim ministrul Ludovic Orban va fi prezent mâine la Arad
21.08.2020

Vizita va începe la ora 10:15 la Grădina Seminarului Teologic unde se vor semna trei contracte de finanțare din fonduri europene pentru „Îmbunătățirea capacității unităților medicale din Județul Arad în contextul pandemiei COVID”, „Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad”, și „Echipamente medicale de protecție pentru centrele sociale rezidențiale din Județul Arad, în contextul pandemiei COVID-19”.
A doua vizită va fi efectuată la fabrica de tramvaie Astra Vagoane Călători.
La ora 13:00, prim ministrul Ludovic Orban se va afla la Grădina de vară a Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol” unde va semna protocolul pentru finanțarea „Variantei ocolitoare a Municipiului Arad-Est”.
Următoarea oprire a premierului va fi la Colegiul Național „Moise Nicoară” unde va fi semnat „Acordul de colaborare pentru identificarea surselor de finanțare necesare realizării obiectivului de investiții Regenerare patrimonială a Cetății Aradului””.

Ultima vizită va avea loc pe șantierul de pe Valea Mureșului a liniei ferate de mare viteză Curtici-Simeria unde se construiește noul tunel de cale ferată din zona Bata.