Prevenţie contra COVID la Secusigiu
12.03.2020

Situatia la nivel european i-a responsabilizat pe mai toti cetatenii, fie ca locuiesc la oras sau sunt oameni simpli din mediul rural. Toti sunt constienti ca trebuie sa-si poarte de grija si sa asculte sfaturile celor mai priceputi ca ei. În România au fost confirmate, până acum, 48 de infecții cu Coronavirus. 6 dintre pacienți au fost declarați vindecați si au fost externati. 

Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale și credibile. Responsabilitatea fiecaruia dintre noi este sa tinem cont de masurile de preventie furnizate de autoritati.


Pandemia cu care ne confruntam i-a responsabilizat pe mai toti cetatenii, oameni simpli din mediul rural care sunt constienti ca trebuie sa-si poarte de grija si sa asculte sfaturile celor mai priceputi ca ei.

La nivel tuturor localitatilor din judetul Arad a avut loc o sedinta a comitetulul local de situatii de urgenta in care s-au stabilit masuri de preventie si informare a populatiei.


Va reamintim pe aceasta cale, ca este deosebit de important sa va informati corect si sa tineti cont doar de comunicarile furnizate de autoritatile competente in acest caz.